Šrotovník MM
Laboratorní šrotovník MM má velmi široké uplatnění.
Je určen pro homogenizaci / šrotování / promíchání pekařských a cukrářských vzorků (např. chléb, pečivo,
…), pro šrotování obilovin, cukru, kávy, dále obtížně šrotovatelných materiálů typu olejnin (semeno řepky,
slunečnice, atp.), sena, slámy, rostlin a mnoha dalších produktů.
Jeho velkou předností je mimořádně krátký čas šrotování v rozmezí několika sekund (1 až 3).
Všechny části ve šrotovací komoře (komora, nůž, dno a matka nože) jsou při standardní dodávce vyrobeny
z nerezové oceli.
Standardní součástí dodávky šrotovníku je další šrotovací nůž na houževnaté nebo tvrdé materiály, který
je z důvodu vyšší životnosti vyroben ze speciální velmi tvrdé oceli (ne nerez).
Technické parametry:
- rozměry: 370 x 210 x 270
- hmotnost: 11,7 kg
- objem šrotovací komory: 400 ml
- hmotnost vzorku: cca 100 ml – (1 cm ve šrotovací komoře)
- napájení: 230 V / 50Hz
- příkon: 400 W
- otáčky (cca): 20.000 ot/min
- řízení otáček: elektronické