Šrotovník MM

Popis produktu

Laboratorní šrotovník MM má velmi široké uplatnění.
Je určen pro homogenizaci / šrotování / promíchání pekařských a cukrářských vzorků (např. chléb, pečivo, …), pro šrotování obilovin, cukru, kávy, dále obtížně šrotovatelných materiálů typu olejnin (semeno řepky, slunečnice, atp.), sena, slámy, rostlin a mnoha dalších produktů.
Jeho velkou předností je mimořádně krátký čas šrotování v rozmezí několika sekund (1 až 3).
Všechny části ve šrotovací komoře (komora, nůž, dno a matka nože) jsou při standardní dodávce vyrobeny z nerezové oceli.
Standardní součástí dodávky šrotovníku je další šrotovací nůž na houževnaté nebo tvrdé materiály, který je z důvodu vyšší životnosti vyroben ze speciální velmi tvrdé oceli (ne nerez).


Technické parametry:

  • rozměry: 370 x 210 x 270
  • hmotnost: 11,7 kg 
  • objem šrotovací komory: 400 ml
  • hmotnost vzorku: cca 100 ml – (1 cm ve šrotovací komoře)
  • napájení: 230 V / 50Hz
  • příkon: 400 W
  • otáčky (cca): 20.000 ot/min
  • řízení otáček: elektronické

Ke staženíMM.pdf